KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Podsumowanie konkursu wokalnego i plastycznego

Podsumowanie konkursu wokalnego i plastycznego
29.05.2020

Z okazji minionego Dnia Matki, Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie zorganizował dwa tematyczne konkursy on-line. Uczestnicy mogli wykazać się plastycznie oraz wokalnie.Konkurs "Mama w barwach folkloru" to plastyczne wyzwanie, w którym uczestnicy wykonywali prace w dowolnej technice z uwzg...

Życzenia z okazji Dnia Działacza Kultury

Życzenia z okazji Dnia Działacza Kultury
29.05.2020

 Z okazji Dnia Działacza Kultury pragniemy złożyć serdecznie życzenia wszystkim tym, którzy aktywnie uczestniczą w rozwoju kulturalnym dzieci, młodzieży oraz dorosłych. Życzymy Państwu satysfakcji ze swoich twórczych pasji, niegasnącego zapału, skuteczności w podejmowanych działaniach oraz pasma su...

Rozstrzygnięcie konkursu plastycznego

Rozstrzygnięcie konkursu plastycznego
26.05.2020

W związku z przesłaniem trzech prac, komisja postanowiła połączyć kategorie wiekowe oraz dokonać oceny prac samodzielnie, pomijając głosowanie internetowe.Zgłoszone prace zostały docenione za kreatywność, technikę wykonania oraz spełnienie warunków konkursu. Barwy folkloru zawarte w każdej z prac były umiejętni...

Podsumowanie tygodnia

Podsumowanie tygodnia
25.05.2020

Czas na kolejne podsumowanie minionego tygodnia. Kontynuując naszą sieciową działalność spotykaliśmy się z Wami podczas różnorodnych warsztatów i spotkań. Zajęcia plastyczne, makijaż artystyczny, spotkania z ZPiT „Rzgowianie" oraz ze Rzgowskim Chórem „Camerata". Nie zabrakło muzycznych...

Internetowa akcja życzeń na Dzień matki " Mojej Mamie..."

Internetowa akcja życzeń na Dzień matki " Mojej Mamie..."
22.05.2020

W związku ze zbliżającym się szczególnym dniem, jakim jest Dzień Matki, Wojewódzki Dom Kultury im. Józefa Piłsudskiego w Kielcach organizuje Internetową Akcję Życzeń pt. "Mojej mamie...". Jest to inicjatywa, która ma na celu propagowanie twórczości dzieci i młodzieży oraz u...

Kiedy wracamy?

Kiedy wracamy?

Kiedy wracamy?

21.05.2020
21.05.2020

Niestety, mimo, iż zapaliła się dla nas iskierka nadziei, nadal nie możemy uruchomić działalności. Wyczekiwane przez nas rządowe wytyczne związane z przywracaniem do życia instytucji kultury (http://dziennikustaw.gov.pl/D2020000087801.pdf), nadal nie dają nam możliwości powrotu do funkcjonowania. Uruchomione zostały b...

Podsumowanie zajęć online z ubiegłego tygodnia

Podsumowanie zajęć online z ubiegłego tygodnia
18.05.2020

Podsumowanie zajęć online prowadzonych przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie w ostatnim tygodniu, czyli - dla każdego coś miłego :) Gminny Ośrodek Kultury odnajdując się w nowej sytuacji przez cały okres pandemii prowadzi zajęcia online. Zachęcamy do odwiedzania naszego profilu na fb.  - zajęcia plastyczn...

Instrukcja pracy w Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie

Instrukcja pracy w Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie
18.05.2020

 W związku z epidemią koronawirusa została ustalona instrukcja pracy w Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie. Zapewnienie bezpieczeństwa pracownikom/obsłudze Podział realizowanych przez instytucję zadań tak, aby ich część – niewymagająca fizycznej obecności pracowników w siedzibie mogła być...

"Piosenka dla Mamy"

"Piosenka dla Mamy"
06.05.2020

Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie ogłasza konkurs wokalny "PIOSENKA DLA MAMY".Aby wziąć w nim udział należ przesłać do Organizatora wypełnioną kartę zgłoszenia do konkursu oraz nagrany wybrany utwór dla mamy na adres gokrzgow@gmail.com do dnia 22.05.2020.Materiały prosimy przesyłać jako link do nagrania video ...

"Mama w barwach folkloru"

"Mama w barwach folkloru"
05.05.2020

Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie zaprasza dzieci i młodzież z terenu gminy Rzgów do udziału w konkursie plastycznym "Mama w barwach folkloru".W ramach konkursu uczestnicy wykonają pracę plastyczną związaną z nadchodzącym Dniem Matki z uwzględnieniem barw oraz wzorów folklorystycznych. Fotografię lub ska...