KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Ogłoszenia

Niedzielne spotkania filmowe

Niedzielne spotkania filmowe
24.02.2021

W najbliższą (28 lutego) niedzielę GOK zaprasza na "darmowe spotkania filmowe". O godz. 18.00 w sali widowiskowej odbędzie się projekcja dramatu opowiadającego romantyczną historię, o tym co zdarzyć się może kiedy ...kobieta spotyka mężczyznę. Będzie to opowieść o romantycznym, przypadkowym spotkaniu i miłości od pierw...

2. Koncert chrytatywny dla Mai za nami

2. Koncert chrytatywny dla Mai za nami
22.02.2021

Za nami drugi koncert charytatywny dla chorującej na SMA1 Majeczki. W niedzielę, 21 lutego na scenie GOK-u wystąpili niezwykle utalentowani muzycy o wielkich sercach. Publiczność miała niepowtarzalną możliwość wysłuchania znakomitych wokalistek i instrumentalistów, prezentujących przekrój utworów...

"Z Cameratą - nawet zimą dobry humor"

"Z Cameratą - nawet zimą dobry humor"
01.02.2021

Przyszła wreszcie do nas zima! - przez niektórych długo wyczekiwana. Ta piękna, dostojna Biała Pani bywa czasem mroźna i niebezpieczna. Dostarcza jednak przede wszystkim dużo radości i emocji podczas zabaw w śniegu! W piosence "Dzwonią dzwonki..." (ze Rzgowskim Chórem "Camerata") - dobry humor dopisze tak...

Koncert Charytatywny dla Majeczki, chorującej na SMA1

Koncert Charytatywny dla Majeczki, chorującej na SMA1
01.02.2021

Koncert odbędzie się w niedzielę, 7 lutego 2021 o godzinie 17:00 w Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie. Ze względu obostrzeń pandemicznych, koncert będzie miał formułę on-line. Liczymy na Wasze liczne "przybycie"! W repertuarze kanonów muzyki rozrywkowej wystąpi zespół instrumentalny w składzie: Marta Sob...

Jasełka w Czyżeminku jako wieloletnia tradycja w gminie Rzgów

Jasełka w Czyżeminku jako wieloletnia tradycja w gminie Rzgów
26.01.2021

Zapraszamy na nową odsłonę Jasełek w Czyżeminku - prezentację fotografii i wspomnień wieloletniej inicjatorki tej pięknej tradycji - Pani Marii Depcik. Link do filmu zostanie udostępniony w dniu 27 stycznia od godz. 18:00....

Koncert wokalny dla Babci i Dziadka

Koncert wokalny dla Babci i Dziadka
21.01.2021

Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie zaprasza na koncert wokalny DLA BABCI I DZIADKA. Na scenie w specjalnych utworach i układach tanecznych zaprezentowały się najmłodsze uczestniczki sekcji wokalnej prowadzonej przez Marka Binkowskiego. Zapraszamy....

„Świąteczna piosenka" online

„Świąteczna piosenka" online
18.11.2020

Kto z nas nie lubi piosenek o tematyce świątecznej, które tak pięknie nawiązują do wyjątkowego klimatu Bożego Narodzenia. Własne interpretacje takich utworów zaprezentować będzie można w konkursie wokalnym „Świąteczna piosenka" organizowanym przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie. Każdy z uczestnik&...

Ogólnopolski Strażacki Konkurs Plastyczny

Ogólnopolski Strażacki Konkurs Plastyczny
16.11.2020

Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie zaprasza do udziału w Ogólnopolskim Strażackim Konkursie Plastycznym organizowanym przez Zarząd Główny Związku Ochotniczych Straży Pożarnych Rzeczypospolitej Polskiej i Zarządy Oddziałów Związku. Przedmiotem konkursu są prace plastyczne (malarstwo, rysunek, grafika,...

Ważna informacja

Ważna informacja
02.11.2020

W związku z nasileniem się zachorowań na COVID i obostrzeniami z tym związanymi od dnia 2 listopada 2020 roku wszystkie zajęcia grupowe prowadzone w Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie, powyżej 5 osób , zostają wstrzymane do dnia 8 listopada. W związku z powyższym wstrzymane zostają spotkania grup artystycznych ...

"Małżeński poker" w GOK

"Małżeński poker" w GOK
19.10.2020

Spektakl "Małżeński poker" w wykonaniu Grupy Teatralnej 4+ odbył się na scenie Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie w reżimie sanitarnym. Sztuka opowiadająca o parze małżeńskiej, w której mężczyzna jest pewnym siebie zwolennikiem związku otwartego. Jego żona od lat boryka się z depresją spowodowaną zachowaniem męż...