KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Ogłoszenia

Małżeński Poker

Małżeński Poker
24.09.2020

Już w październiku Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie po raz kolejny zaprasza na spektakl teatralny. Tym razem będzie to sztuka „Małżeński poker” opowiadająca o parze małżeńskiej, w której mężczyzna jest pewnym siebie zwolennikiem związku otwartego. Jego żona od lat boryka się z depresją spowodowaną za...

Nabór do sekcji trwa nadal!

Nabór do sekcji trwa nadal!
18.09.2020

W Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie rozpoczęły się zajęcia sekcji zainteresowań dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Mimo, że pierwsze spotkania już za nami, informujemy, że nabór do sekcji trwa nadal. Zapraszamy do zapisów, poniżej przedstawiamy dokładne dni i godziny spotkań poszczególnych grup: ...

"Taniec jazzowy i akrobatyka"

"Taniec jazzowy i akrobatyka"
16.09.2020

  24 września 2020r. w Gminnym Ośrodku Kultury odbędą się bezpłatne lekcje pokazowe nowych zajęć artystycznych "Taniec jazzowy i akrobatyka" . Zaplanowano dwa spotkania, w godzinach: 16.30 - 17.25  17.35 - 18.30  w sali tanecznej GOK- u (Szkolna 7). Zajęcia odbywać się będą od października,...

Przedłużamy wakacje!

Przedłużamy wakacje!
15.09.2020

16.09.20r. Park Miejski w Rzgowie 16.00-18.00 dmuchańce darmowa wata i popcorn animacje cyrkowe KINO LEŻAKOWE 18.00 - Ups! Arka odpłynęła 19.30 - Carte Blanche...

Spotkania organizacyjne grup artystycznych

Spotkania organizacyjne grup artystycznych
08.09.2020

Spotkania organizacyjne grup artystycznych:   Zajęcia plastyczne: 7 września 2020r. Klasy I - III - godz. 14.00 Klasy IV - VIII - godz. 16.00   Zajęcia baletowe: 14 września 2020r. 4-5 lat - godz. 16.00 6-7 lat - godz. 17.00 8-9 lat - godz. 18.00   Taniec towarzyski: 15 września 202...

Rusza sprzedaż biletów na "Sex w Toskanii"

Rusza sprzedaż biletów na "Sex w Toskanii"
03.09.2020

Od 3 września rusza sprzedaż biletów na spektakl teatralny pt.: "Sex w Toskanii". Bilety będą dostępne na stronie internetowej http://kbq.pl/54273 „Sex w Toskanii”, komedia to czy dramat? Joanna i Ryszard to małżeństwo z 30-letnim stażem. Kobieta od dłuższego czuje, że ich małżeństwo przec...

Podsumowanie akcji wakacyjnej

Podsumowanie akcji wakacyjnej
02.09.2020

W sierpniu Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie prowadził akcję letnią „Wakacyjne inspiracje artystyczne czyli dla każdego coś miłego”. Na miejscu odbywały się bardzo zróżnicowane warsztaty. Były spotkania taneczne, wokalne, teatralne, plastyczne i o charakterze ludowym. Nie zabrakło również zabaw...

Spektakl kabaretowy promujący warsztaty teatralne

Spektakl kabaretowy promujący warsztaty teatralne
02.09.2020

Chcesz spróbować swoich sił w sekcji teatralno-kabaretowej i występować na deskach Gminnego Ośrodka Kultury? Jeśli tak to mamy idealną propozycję. 13 września 2020r. o godz. 18.00 na scenie GOK wystąpi grupa "Dobry humor" w spektaklu pt.: "Kreatury". Będzie to prezentacja grupy, do której chcielibyśmy zap...

"Sex w Toskanii"

"Sex w Toskanii"
21.08.2020

Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie zaprasza Państwa na spektakl teatralny pt.: "Sex w Toskanii". Przedstawienie, które nie odbyło się w marcu, zostało zaplanowane na 19 września 2020 r., na godzinę 17.00. Niestety, ze względu na sytuację epidemiczną i zalecenia Ministerstwa Zdrowia oraz Główn...

Trwa rekrutacja na zajęcia organizowane przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie w 2020/2021 roku.

Trwa rekrutacja na zajęcia organizowane przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie w 2020/2021 roku.
20.08.2020

Wnioski można składać osobiście w sekretariacie GOK (ul. Szkolna 7) w godz. 09.00 - 13.00, a także wrzucając je do skrzynki podawczej umieszczonej przy drzwiach wejściowych lub wysyłając skan wniosku na adres: gokrzgow@gmail.com podając w tytule dane zajęcia. Wnioski do pobrania na stronie internetowej placówk...