KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Ogłoszenia

Rozstrzygnięcie konkursu „Wiosenna piosenka”

Rozstrzygnięcie konkursu „Wiosenna piosenka”
28.04.2021

Za nami wiosenna edycja konkursu wokalnego organizowanego w formie online przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie. W konkursie udział wzięło 31 uczestników z całego kraju. Wielogodzinne przesłuchania oraz narady pozwoliły wyłonić zwycięzców tegorocznej, wiosennej edycji przeglądu. Z laureatami organizator ...

Majowe święta w cieniu pandemii – GOK zaprasza do innych niż zwykle obchodów

Majowe święta w cieniu pandemii – GOK zaprasza do innych niż zwykle obchodów
27.04.2021

Przed nami majowe dni świąteczne: Święto Pracy, Dzień Flagi Rzeczypospolitej Polskiej i Święto Konstytucji Trzeciego Maja. Tegoroczne obchody z powodu pandemii po raz kolejny nie będą mogły odbyć się w uroczysty sposób. Zachęcamy Państwa do uczczenia tych trzech świątecznych dni poprzez wywieszenie na swoich d...

Rozstrzygnięcie konkursu plastycznego „Ozdoba Wielkanocna 3D”

Rozstrzygnięcie konkursu plastycznego „Ozdoba Wielkanocna 3D”
23.04.2021

Powiatowy konkurs plastyczny „Ozdoba Wielkanocna 3D” dobiegł końca. Do siedziby Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie wpłynęło 16 zgłoszeń od osób w różnym wieku: zarówno od przedszkolaków, jak i dorosłych oraz seniorów. Jesteśmy niesamowicie zadowoleni z tego, jak bardzo uta...

!!!ONLINE!!! Światowy Dzień Poezji

!!!ONLINE!!! Światowy Dzień Poezji
18.03.2021

Drodzy Państwo,W związku z rozszerzeniem obostrzeń dotyczących epidemii jesteśmy zmuszeni zorganizować spotkanie w formie on-line. Zapraszamy do obejrzenia relacji, która zostanie opublikowana w tym wydarzeniu oraz na profilu GOK w Rzgowie.

Niedzielne spotkania filmowe

Niedzielne spotkania filmowe
09.03.2021

W najbliższą niedzielę ( 14 marca ) GOK zaprasza na "darmowe spotkania filmowe". O godz. 18.00 w sali widowiskowej odbędzie się projekcja epickiego dramatu w prawdziwie gwiazdorskiej obsadzie. Będzie to historia brytyjskiej arystokratki, która przybywa do Australii i tam wkrótce dziedziczy farmę oraz walc...

"Brunetki, blondynki..."

"Brunetki, blondynki..."
08.03.2021

W niedzielę, 7 marca w Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie odbyło się widowisko muzyczne „Brunetki, blondynki...całować chcę” w wykonaniu artystów Teatru Wielkiego w Łodzi. Była to przepiękna wędrówka po krainie walca i czardasza. Widzowie wysłuchali najpiękniejszych arii operowych i operetkow...

Niedzielne spotkania filmowe

Niedzielne spotkania filmowe
24.02.2021

W najbliższą (28 lutego) niedzielę GOK zaprasza na "darmowe spotkania filmowe". O godz. 18.00 w sali widowiskowej odbędzie się projekcja dramatu opowiadającego romantyczną historię, o tym co zdarzyć się może kiedy ...kobieta spotyka mężczyznę. Będzie to opowieść o romantycznym, przypadkowym spotkaniu i miłości od pierw...

2. Koncert chrytatywny dla Mai za nami

2. Koncert chrytatywny dla Mai za nami
22.02.2021

Za nami drugi koncert charytatywny dla chorującej na SMA1 Majeczki. W niedzielę, 21 lutego na scenie GOK-u wystąpili niezwykle utalentowani muzycy o wielkich sercach. Publiczność miała niepowtarzalną możliwość wysłuchania znakomitych wokalistek i instrumentalistów, prezentujących przekrój utworów...

"Z Cameratą - nawet zimą dobry humor"

"Z Cameratą - nawet zimą dobry humor"
01.02.2021

Przyszła wreszcie do nas zima! - przez niektórych długo wyczekiwana. Ta piękna, dostojna Biała Pani bywa czasem mroźna i niebezpieczna. Dostarcza jednak przede wszystkim dużo radości i emocji podczas zabaw w śniegu! W piosence "Dzwonią dzwonki..." (ze Rzgowskim Chórem "Camerata") - dobry humor dopisze tak...

Koncert Charytatywny dla Majeczki, chorującej na SMA1

Koncert Charytatywny dla Majeczki, chorującej na SMA1
01.02.2021

Koncert odbędzie się w niedzielę, 7 lutego 2021 o godzinie 17:00 w Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie. Ze względu obostrzeń pandemicznych, koncert będzie miał formułę on-line. Liczymy na Wasze liczne "przybycie"! W repertuarze kanonów muzyki rozrywkowej wystąpi zespół instrumentalny w składzie: Marta Sob...