KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Ogłoszenia

Konkurs plastyczny "Witaj Lato"

Konkurs plastyczny "Witaj Lato"
02.07.2020

"Witaj lato" to propozycja dla uzdolnionych manualnie dzieci i młodzieży. Konkurs plastyczny polega na przygotowaniu w dowolnej technice oraz w dowolnym formacie pocztówki z wakacji. Fotografię lub skan pracy wraz z wypełnionym formularzem należy przesłać na adres kontakt@gok.rzgow.pl. ...

Konkurs wokalny "Piosenka z Wakacji"

Konkurs wokalny "Piosenka z Wakacji"
01.07.2020

W ramach akcji letniej "Wakacyjne inspiracje artystyczne" Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie organizuje konkurs wokalny "Piosenka z wakacji". Odbędzie się w formie online - karta zgłoszenia oraz nagrany wybrany utwór o tematyce wakacyjnej prosimy przesyłać na adres gokrzgow@gmail.com. Utwór w&nbs...

Oświadczenie dla osób biorących udział w wyjazdach grupowych

Oświadczenie dla osób biorących udział w wyjazdach grupowych
30.06.2020

Oświadczenie do pobrania i wypełnienia dla osób biorących udział w wyjazdach grupowych.Oświadczenie...

Wakacje z Gminnym Ośrodkiem Kultury w Rzgowie czyli "Wakacyjne Inspiracje Artystyczne"

Wakacje z Gminnym Ośrodkiem Kultury w Rzgowie czyli "Wakacyjne Inspiracje Artystyczne"
29.06.2020

W sierpniu, Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie zaprasza na akcję letnią „WAKACYJNE INSPIRACJE ARTYSTYCZNE”. Od poniedziałku do piątku odbywać się będą zintegrowane zajęcia artystyczne czyli dla każdego coś miłego. Będą spotkania z piosenką, nauka tańca z elementami zumby, latino-solo czy tańca nowoczesnego. ...

Oświadczenie

Oświadczenie

Oświadczenie

26.06.2020
26.06.2020

Zgodnie z ustaleniami podczas spotkania, wklejamy odnośnik do oświadczenia. Prosimy o dostarczenie wypełnionych druków do sekretariatu  GOK do poniedziałku (29 czerwca 2020 r.), do godziny 15.00.Sekretariat czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 11.00 - 15.00.Oświadczenie...

Konkurs literacki

Konkurs literacki
24.06.2020

Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa zaprasza uczniów klas II-VI do udziału w konkursie literackim "Polska smakuje na wakacjach". Praca konkursowa to opowiadanie - wakacyjna historia z motywem przewodnim, którym jest polski lokalny produkt tradycyjny (żywnościowy) lub polska potrawa regionalna z regionu Po...

Diagnoza oczekiwań mieszkańców Gminy Rzgów odnośnie warsztatów artystycznych organizowanych przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie.

Diagnoza oczekiwań mieszkańców Gminy Rzgów odnośnie warsztatów artystycznych organizowanych przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie.
22.06.2020

Przed nami rozpoczęcie pracy, a także konstruowanie oferty artystycznej w nowej siedzibie GOK-u. Wypełnienie przez Państwa ankiety pozwoli nam jak najlepiej dostosować  ofertę do potrzeb mieszkańców Gminy Rzgów. Zachęcamy do wspólnego tworzenia kierunku działania nowego ośrodka.Ładu...

Częściowe uruchomienie GOK

Częściowe uruchomienie GOK
04.06.2020

Z ogromną radością informujemy, iż od dnia 08 czerwca 2020 r. Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie, w ograniczonym zakresie, uruchamia działalność. Możliwe będą spotkania grup artystycznych (z ograniczeniem osób) oraz zajęcia indywidualne. Godziny spotkań artystycznych ustalane są indywidualnie z instruktorami.Do o...

Dzień pełen uśmiechów

Dzień pełen uśmiechów
01.06.2020

Za nami piękny dzień pełen uśmiechów. Dzień Dziecka z Gminnym Ośrodkiem Kultury w Rzgowie to pierwsze wydarzenie od dłuższego czasu, które mogliśmy zorganizować dla małych mieszkańców. Kolorowe balony okalające front budynku GOK, słoneczna pogoda a przede wszystkim, wasze uśmiechy napełniły nas ra...

Dzień Dziecka w GOK

Dzień Dziecka w GOK
30.05.2020

Tegoroczny Dzień Dziecka, mimo niesprzyjających warunków, może być pełen dziecięcej radości i uśmiechu. 1 czerwca w godzinach 12.00 - 16.00 przed Gminnym Ośrodkiem Kultury w Rzgowie (ul. Szkolna 7) dla najmłodszych Rzgowian przygotowaliśmy kolorowe niespodzianki. Zauważycie je z daleka :)Zaprasz...