KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Ogłoszenia

„Świąteczna piosenka" online

„Świąteczna piosenka" online
18.11.2020

Kto z nas nie lubi piosenek o tematyce świątecznej, które tak pięknie nawiązują do wyjątkowego klimatu Bożego Narodzenia. Własne interpretacje takich utworów zaprezentować będzie można w konkursie wokalnym „Świąteczna piosenka" organizowanym przez Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie. Każdy z uczestnik&...

Ogólnopolski Strażacki Konkurs Plastyczny

Ogólnopolski Strażacki Konkurs Plastyczny
16.11.2020

Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie zaprasza do udziału w Ogólnopolskim Strażackim Konkursie Plastycznym organizowanym przez Zarząd Główny Związku Ochotniczych Straży Pożarnych Rzeczypospolitej Polskiej i Zarządy Oddziałów Związku. Przedmiotem konkursu są prace plastyczne (malarstwo, rysunek, grafika,...

Ważna informacja

Ważna informacja
02.11.2020

W związku z nasileniem się zachorowań na COVID i obostrzeniami z tym związanymi od dnia 2 listopada 2020 roku wszystkie zajęcia grupowe prowadzone w Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie, powyżej 5 osób , zostają wstrzymane do dnia 8 listopada. W związku z powyższym wstrzymane zostają spotkania grup artystycznych ...

"Małżeński poker" w GOK

"Małżeński poker" w GOK
19.10.2020

Spektakl "Małżeński poker" w wykonaniu Grupy Teatralnej 4+ odbył się na scenie Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie w reżimie sanitarnym. Sztuka opowiadająca o parze małżeńskiej, w której mężczyzna jest pewnym siebie zwolennikiem związku otwartego. Jego żona od lat boryka się z depresją spowodowaną zachowaniem męż...

Zasady funkcjonowania GOK

16.10.2020

Informujemy, że w Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie w nadchodzącym tygodniu zajęcia odbywać się będą na dotychczasowych zasadach. Obowiązywać będzie ograniczona liczba osób podczas spotkań oraz przestrzeganie wytycznych Minierstwa Kultury odnośnie funkcjonowania ośrodków kultury w czasie pandemii. Zgodnie...

PROCEDURY COVID-19

09.10.2020

Mając na uwadze bezpieczeństwo i ochronę zdrowia, a także zminimalizowanie ryzyka zakażenia koronawirusem, odbiorców oraz pracowników Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie, prosimy o zapoznanie się oraz przestrzeganie obowiązujących w placówce "Procedur uczestnictwa w zajęciach grupowych i indywidualnych".

"Od Czardasza do Kankana"

"Od Czardasza do Kankana"
07.10.2020

Żywe zainteresowanie muzyką i treścią klasycznej operetki, skłoniło artystów Teatru Muzycznego IWIA do zrealizowania kolejnego, pełnego dowcipu i humoru widowiska. Tym razem muzyczna opowieść rozgrywa się w salonach dwojga arystokratów, którzy znudzeni codziennością postanawiają uciec w tajemnicy p...

Małżeński Poker

Małżeński Poker
24.09.2020

Już w październiku Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie po raz kolejny zaprasza na spektakl teatralny. Tym razem będzie to sztuka „Małżeński poker” opowiadająca o parze małżeńskiej, w której mężczyzna jest pewnym siebie zwolennikiem związku otwartego. Jego żona od lat boryka się z depresją spowodowaną za...

Nabór do sekcji trwa nadal!

Nabór do sekcji trwa nadal!
18.09.2020

W Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie rozpoczęły się zajęcia sekcji zainteresowań dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Mimo, że pierwsze spotkania już za nami, informujemy, że nabór do sekcji trwa nadal. Zapraszamy do zapisów, poniżej przedstawiamy dokładne dni i godziny spotkań poszczególnych grup: ...

"Taniec jazzowy i akrobatyka"

"Taniec jazzowy i akrobatyka"
16.09.2020

  24 września 2020r. w Gminnym Ośrodku Kultury odbędą się bezpłatne lekcje pokazowe nowych zajęć artystycznych "Taniec jazzowy i akrobatyka" . Zaplanowano dwa spotkania, w godzinach: 16.30 - 17.25  17.35 - 18.30  w sali tanecznej GOK- u (Szkolna 7). Zajęcia odbywać się będą od października,...