KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Ogłoszenia

IV Rzgowski Festiwal Tańca - Rzgów 2019

IV Rzgowski Festiwal Tańca - Rzgów 2019
23.04.2019

Już po raz czwarty odbędzie się w hali sportowej GOSTiR w Rzgowie Rzgowski Festiwal Tańca. Wezmą w nim udział formacje taneczne prezentujące różne formy tańca m.in: nowoczesnego, ludowego, baletowego, współczesnego, towarzyskiego itp. Organizatorem festiwalu jest Gminny Ośrodek Kultury oraz...

Camerata z wizytą w Teatrze Wielkim

Camerata z wizytą w Teatrze Wielkim
17.04.2019

W sobotę 13 kwietnia b.r. chórzyści Rzgowskiego Chóru „Camerata” udali się w ramach edukacji kulturalnej do Teatru Wielkiego w Łodzi na spektakl „Turandot”   - jedną z najsłynniejszych oper Giacomo Pucciniego – włoskiego kompozytora przełomu XIX i XX ...

Zaczarowany świat zasupłanych

Zaczarowany świat zasupłanych
11.04.2019

Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie oraz Grupa Rękodzieła Artystycznego zaprasza na promocję książki pt. ZACZAROWANY ŚWIAT ZASUPŁANYCH. Urząd Miejski w Rzgowie 16.04.2019 r. godz. 16.00. Serdecznie zapraszamy....

Wieczór Poezji

Wieczór Poezji
01.03.2019

Z okazji Światowego Dnia Poezji, 21 marca Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie i Gminna Biblioteka Publiczna zapraszają na Wieczór Poezji z cyklu „4 Pory Roku” p.t. „Jesień”. Specjalnie wybrane na tą okoliczność utwory poetyckie recytowane będę przez przedstawicieli wład...

"Miłość jest kobietą"

"Miłość jest kobietą"
21.02.2019

Z okazji Dnia Kobiet Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie serdecznie zaprasza na spektakl poetycko-muzyczny "Miłość jest Kobietą". W specjalnie dobranych na tę okazję aranżacjach poetyckich i muzycznych zaprezentują się uczniowie z Koła Teatralnego „Maska” ze szkoły podstawowej w K...

IV Rzgowski Festiwal Tańca - Rzgów 2019

29.01.2019

W związku ze zbliżającym się Międzynarodowym Dniem Tańca, Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie zaprasza na "IV Rzgowski Festiwal Tańca - Rzgów 2019". Wydarzenie zaplanowane zostało na 27 kwietnia 2019 r. (sobota) na godz. 16.00. Kierowanie jest do amatorskich zespołów tanecznych działający...

Uwaga nabór do orkiestry

28.01.2019

Orkiestra Dęta działająca przy Gminnym Ośrodku Kultury w Rzgowie ogłasza nabór chętnych do nauki do nauki gry na instrumentach dętych i perkusyjnych (werbel). Zajęcia są bezpłatne a podczas nauki uczeń korzystać może z instrumentu orkiestry (trąbka, klarnet, saksofon). Zapisy: sekretariat GOK...

Ferie zimowe

Ferie zimowe

Ferie zimowe

24.01.2019
24.01.2019

Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie zaprasza na ferie zimowe. W pierwszym tygodniu zimowych wakacji w godz. 9.00 - 15.00 odbywać się będą zintegrowane zajęcia artystyczne a wśród nich między innymi warsztaty jumpstyle, taniec towarzyski, spotkania z piosenką czy karaoke. We w...

IX Chóralny Koncert Kolęd i Pastorałek

IX Chóralny Koncert Kolęd i Pastorałek
18.01.2019

Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie i Parafia p.w. św. Stanisława B.M. serdecznie zapraszają na IX Chóralny Koncert Kolęd i Pastorałek w najbliższą niedzielę 20 stycznia 2019 roku wszystkich mieszkańców Rzgowa i okolic. Warto zaprosić nasze kochane Babcie i Dziadków w&nbs...