KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Plan zajęć pracowni plastycznej GOK na rok szkolny 2018/2019

Plan zajęć Pracowni Plastycznej GOK na rok szkolny 2018/2019

poniedziałki – Szkoła Podstawowa w Rzgowie sala nr 17 (dawne wejście do gimnazjum)

Grupa I  w godz.: 15.00 – 16.30  – I i II klasy

Grupa II  w godz.: 16.45 – 18.15  – III i IV klasy

 

wtorki – Świetlica w Starowej Górze ul. Centralna 100

Grupa III  w godz.: 15.00 – 16.30  – I – III klasy

Grupa IV  w godz.: 16.45 – 18.15  – IV – VIII klasy

 

środy – Szkoła Podstawowa w Rzgowie sala nr 17 (dawne wejście do gimnazjum)

Grupa V w godz.: 15.00 – 16.30  – IV- VIII klasy

Grupa VI  w godz.: 16.45 – 18.15  – przedszkolaki od 4 roku życia

 

W każdej z grup jest 15 miejsc. Zapisać uczestnika można:

  • drogą mailową na adres: irmina@rzgowkultura.pl  – podając jedynie wiek dziecka oraz grupę do której ma uczęszczać, na pierwszych zajęciach należy wypełnić kartę zgłoszeniową;
  • osobiście wypełniając zgłoszenie w tymczasowym biurze GOK: Rzgów ul. Letniskowa 6 w terminie: 3, 4 i 6 września 2018 r. w godz. 9.30 - 16.00 oraz 7 września 2018 r. w godz. 14.00-16.00 – instruktor Irmina Kuzik
  • Pierwszeństwo uczestnictwa w zajęciach mają mieszkańcy Gminy Rzgów oraz ubiegłoroczni uczestnicy zajęć. Od 10 września można zapisywać uczestników spoza gminy. W przypadku nie zgłoszenia się uczestnika na pierwsze zajęcia i braku wypełnionej karty zgłoszeniowej zapis zostanie automatycznie anulowany, bez powiadomienia uczestnika.

Pierwsze zajęcia dla grup poniedziałkowych odbędą się 17.09.2018 r.; dla grup wtorkowych 11.09.2018 r.; dla grup środowych 19.09.2018 r.