KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podsumowanie tygodnia

 

Instruktorzy Gminnego Ośrodka Kultury w Rzgowie pracują już od pierwszych dni roku. Na bieżąco przygotowują dla uczestników sekcji warsztaty online. Spotkania te są doskonałą okazją do rozwijania swoich zainteresowań w domowym zaciszu. Poniżej przedstawiamy zajęcia, które odbyły się w minionym tygodniu:


Zapraszamy serdecznie do udziału w naszych cotygodniowych zajęciach.
Harmonogram na nadchodzący tydzień:

  • poniedziałek - warsztaty "Na ludową nutkę" - Zespół Pieśni i Tańca "Rzgowianie"
  • wtorek - warsztaty tańca towarzyskiego oraz plastyczne inspiracje,
  • środa - spotkania wokalne "Kto był, ten wie ;)",
  • czwartek - "Na ludową nutkę" - Zespół Pieśni i Tańca "Rzgowianie",
  • piątek - spotkanie ze Rzgowskim Chórem "Camerata".