KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wyniki regionalnego konkursu plastycznego "Wiosenny Pejzaż" edycja 2018

Wszystkich laureatów wraz z opiekunami zapraszamy na uroczyste wręczenie nagród 8 maja 2018 r. godz. 16.30 do Urzędu Miejskiego w Rzgowie, Plac 500 – lecia 22, na I piętrze. Po uroczystości zapraszamy do obejrzenia wystawy pokonkursowej oraz na słodki poczęstunek.

Lista laureatów konkursu plastycznego „Wiosenny Pejzaż” edycja 2018

Kategoria wiekowa: 2014-2011

I miejsce Alicja Pietraszczyk 7 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

II miejsce Natalia Szczechowiak 7 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

III miejsce Selin Ogretmen 5 lat Przedszkole Niepub. Akademia Uśmiechu w Rzgowie

III miejsce Marcelina Kiecana 6 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Wiktoria Dziewanowska 6 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Hanna Hajduk 5 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Alicja Kapczyńska 7 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Amelia Kawecka 6 lat Miejski Dom Kultury w Opocznie

Wyróżnienie Julia Klucewicz 5 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Katarzyna Korona 7 lat Szkoła Podstawowa w Kalinie

Wyróżnienie Karol Madaj 4 lata Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Artur Malej 7 lat Miejski Dom Kultury w Opocznie

Wyróżnienie Anna Pietraszczyk 4 lata Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Joanna Rosińska 7 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Bartosz Szymczak 6 lat Miejski Ośrodek Kultury w Głownie

Wyróżnienie Gabriela Świętosławska 7 lat Miejski Ośrodek Kultury w Głownie

Kategoria wiekowa: 2010-2008

I miejsce Alicja Świderska 10 lat Miejski Dom Kultury w Opocznie

II miejsce Aleksandra Kurosz 9 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

III miejsce Nikola Kmieć 8 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

III miejsce Martyna Rózga 10 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

III miejsce Anna Serafin 8 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

III miejsce Emilia Świderska 8 lat Miejski Dom Kultury w Opocznie

Wyróżnienie Partycja Dziewanowska 10 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Oliwia Jóżwiak 8 lat Miejski Ośrodek Kultury w Głownie

Wyróżnienie Zofia Kalinowska 10 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Miłosz Kaliszewski 8 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Andżelika Kapczyńska 9 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Konrad Małecki 9 lat Miejski Ośrodek Kultury w Głownie

Wyróżnienie Tymoteusz Redzynia 9 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Natalia Sakowicz 9 lat Gminny Ośrodek Kultury w Wiśniowej Górze

Wyróżnienie Lena Sztandor 8 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Kategoria wiekowa: 2007-2004

I miejsce Paulina Gniadzik 11 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

II miejsce Piotr Rodkiewicz 13 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

III miejsce Natalia Łopuszyńska 14.lat Gminny Ośrodek Kultury w Wiśniowej Górze

III miejsce Nikola Prusik 12 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

III miejsce Oliwier Wdowiak 13 lat Miejski Ośrodek Kultury w Głownie

Wyróżnienie Natalia Jasińska 12 lat Miejski Ośrodek Kultury w Głownie

Wyróżnienie Wiktoria Kozłowska 14 lat Gminny Ośrodek Kultury w Wiśniowej Górze

Wyróżnienie Szczepan Kuzik 12 lat Szkoła Podstawowa w Guzewie

Wyróżnienie Roksana Malej 11 lat Miejski Dom Kultury w Opocznie

Wyróżnienie Filip Popielski 13 lat Szkoła Podstawowa w Goleszach Dużych

Wyróżnienie Weronika Salska 11 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rokicinach

Wyróżnienie Julia Samiec 12 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rokicinach

Wyróżnienie Jagna Sosnowska 11 lat Gminny Ośrodek Kultury w Wiśniowej Górze

Wyróżnienie Wojciech Weremczuk 12 lat Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Julia Zych 11 lat Regionalne Centrum Kultury w Drzewicy

Kategoria wiekowa: 2003-2001

I miejsce Paulina Krawiec 16 lat Miejski Ośrodek Kultury w Głownie

III miejsce Maria Anuszczyk 16 lat Gminny Ośrodek Kultury w Wiśniowej Górze

Kategoria wiekowa: Dorośli

Grand Prix Anna Wawrzyniak Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

II miejsce Edyta Pacholska Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

III miejsce Beata Dziewanowska Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Justyna Daniel Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Beata Gajewska Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie

Wyróżnienie Jadwiga Kaczorowska indywidualnie

Krzysztof Ropenga Nagroda specjalna poza konkursem