KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Z wizytą na koziej farmie

W środę, 19 sierpnia, uczestnicy akcji wakacyjnej GOK-u gościli na farmie kóz w Grodzisku. Na początku dzieci wzięły udział w warsztatach polegających na samodzielnym wykonaniu i przyprawieniu kulek koziego twarogu, które później mogły zabrać do domu. Podczas warsztatów plastycznych własnoręcznie przygotowały maski z wizerunkiem kozy. W czasie przerwy na drugie śniadanie z ochotą piły kakao z koziego mleka. Wycieczkowicze oprowadzeni również zostali po gospodarstwie, podczas którego mogli samodzielnie karmić króliki. Wizyta w na farmie zakończyło się konkursem – wyścigami w skakaniu w workach. Najlepsi, w nagrodę otrzymali wędzone kozie sery. Bardzo serdecznie dziękujemy gospodarzom farmy, państwu Monice i Waldkowi Lasoniom za miłe przyjęcie.

Opiekunami wycieczki byli: Joanna Papuga Rakowska, Marek Binkowski, Milena Nowińska i Dawid Grzelczak.

>>> GALERIA <<<