KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

IV Rzgowski Festiwal Tańca - Rzgów 2019

W związku ze zbliżającym się Międzynarodowym Dniem Tańca, Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie zaprasza na "IV Rzgowski Festiwal Tańca - Rzgów 2019". Wydarzenie zaplanowane zostało na 27 kwietnia 2019 r. (sobota) na godz. 16.00. Kierowanie jest do amatorskich zespołów tanecznych działających przy ośrodkach kultury, szkołach, klubach tanecznych oraz innych placówkach kulturalno - oświatowych. Celem imprezy jest między innymi prezentacja dorobku artystycznego zespołów tanecznych, wymiana doświadczeń w zakresie pracy z zespołami tanecznymi a także rozwijanie talentów estradowych oraz integracja formacji tanecznych i ich opiekunów.

Festiwal organizowany jest w związku z Międzynarodowym Dniem Tańca obchodzonym co roku 29 kwietnia. Święto ustanowione zostało w 1982 roku przez Komitet Tańca Międzynarodowego Instytutu Teatralnego, będącego pod auspicjami UNESCO.

Zapraszamy! 27 kwietnia, godz. 16.00.

Hala Gminnego Ośrodka Sportu Turystyki i Rekreacji w Rzgowie ul. Szkolna 5, wjazd od ul. Literackiej

REGULAMIN IV RZGOWSKIEGO FESTIWALU TAŃCA RZGÓW 2019

IV RZGOWSKI FESTIWAL TAŃCA – RZGÓW 2019 KARTA UCZESTNICTWA