KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Już wiemy kogo chcieliby posłuchać mieszkańcy Rzgowa!

Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie wraz z Urzędem Miejskim w Rzgowie w tym roku decyzję o wyborze gwiazdy dni miasta oddali w ręce mieszkańców. W ankiecie, która odbyła się w dniach 20.01.2020r. – 26.01.2020r. udział wzięło 1 698 osób. Badanie miało na celu przedstawienie organizatorom oczekiwań rzgowian względem obchodów dni miasta.

Poniżej przedstawiamy wyniki ankiety.

1. Czy podczas Dni Rzgowa 2020 powinny wystąpić lokalne zespoły?

2. Jeśli tak to jakie?

Zespół Pieśni i Tańca "Rzgowianie"384Rzgowski Chór "Camerata"75
Nie/Żadne45"Krasnale"43

Orkiestra Dęta

34Dawid Kwiatkowski34
Sempre Cantare13Nie wiem/nie znam13
Wszystkie9Grupy artystyczne z GOK6

Odpowiedzi mające mniej niż 5 głosów:
Livero, 4dreamers, Miły Pan, Eratox, Top Girls, lokalny zespół, Cleo, Dawid Podsiadło, Diwers Dance, Ronnie Ferrari, Leśnianki, Muzyka Rockowa, Felivers, Anastazja, Kabaret Neonówka, Perfect, Santer, Kaff Kaffl rzgowski raper, One Direction, Nation of Wild, Milano, Artyści bardziej znani, Piękni i Młodzi, Bad Boys Blue, Porządny fotograf, Akcent, Gitarzyści po 40-stce.

3. W jakich godzinach powinny odbywać się obchody Dni Rzgowa?

Wśród innych propozycji znajdują się:
9:00 - 22:00, 9:00 - 24:00, 10:00 - 18:00, 12:00 - 21:00, 12:00 - 24:00, 14:00 - 21:00, 14:00 - 01:00, 14:00 - 02:00, 14:00 - 03:00, 15:00 - 24:00, 15:00 - 01:00, 15:00 - 02:00, 15:00 - 04:00, 16:00 - 24:00, 16:00 - 01:00, 16:00 - 02:00, 17:00 - 23:00, 17:00 - 24:00, 17:00 - 01:00, 17:00 - 02:00, 18:00 - 04:00, 19:00 - 03:00, Do białego rana, Dni Rzgowa są niepotrzebne, Impreza dwudniowa.

4. Prosimy dokonać wyboru po jednym z artystów w poszczególnej grupie:

Kabaret

Zespół disco-polo

Gwiazda wieczoru