KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kurs tańca towarzyskiego

 

Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie serdecznie zaprasza do udziału w kursie tańca towarzyskiego dla dorosłych. Zajęcia pozwolą poznać podstawowe kroki takich tańców jak walc angielski, walc wiedeński, tango oraz gorące i zmysłowe tańce latynoamerykańskie (cha cha, samba, jive, rumba). Udział w kursie wzmocni pewność siebie, rozwinie umiejętności taneczne, zwiększy świadomość ciała, pomoże nawiązać nowe znajomości oraz będzie doskonałą okazją do ukształtowania sylwetki, a także poprawienia swojej kondycji. Kurs bedzie się odbywał w każdy wtorek w godzinach 20.15-21.30 - ruszamy już 10 marca 2020r. Prosimy zabrać ze sobą wygodny strój, obuwie na zmianę oraz potężną dawkę pozytywnej energii.
Czas trwania kursu: 3 miesiące.