KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Narodowe Centrum Kultury zaprasza do udziału w konkursie

#zostanwdomu i weź udział w naszej zabawie!

Zadanie konkursowe polega na solowym wykonaniu jednej wybranej piosenki ze Śpiewnika Narodowego Centrum Kultury dostępnego na stronie zaspiewajmy.pl

Nagraj piosenkę z akompaniamentem pochodzącym z naszego śpiewnika i prześlij wykonanie (w formacie mp4) na adres spiewnik@nck.pl.

Na zgłoszenia czekamy do 19 czerwca br.

Na laureatów czekają nagrody:

I miejsce

  • nagroda pieniężna w wysokości 1 500 zł,  
  • zapewnienie i pokrycie kosztów udziału w klasie wokalnej warsztatów muzycznych w Chodzieży w terminie od 20 lipca 2020 r. do 1 sierpnia 2020 r. 
  • nagranie piosenki w profesjonalnym studiu z udziałem pianisty – wykonawcy akompaniamentu do wybranej piosenki, 

II miejsce

  • nagroda pieniężna w wysokości 1000 zł, 

III miejsce

  • nagroda pieniężna w wysokości 500 zł.

Najlepsze nagrania zamieścimy na stronie śpiewnika.

Więcej informacji znajdziecie w Regulaminie konkursu

Harmonogram:

Ogłoszenie konkursu: 24 kwietnia 2020 r.

Zgłoszenia: 25 kwietnia – 19 czerwca 2020 r.

 Prace Jury: 22 czerwca – 29 czerwca 2020 r.

Ogłoszenie wyników: 2 lipca 2020 r.

Termin przekazania nagród: do 20 lipca 2020 r.

https://www.nck.pl/projekty-kulturalne/projekty/zaspiewajmy-pl/aktualnosci/konkurs