KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podsumowanie tygodnia

Czas na kolejne podsumowanie minionego tygodnia. Kontynuując naszą sieciową działalność spotykaliśmy się z Wami podczas różnorodnych warsztatów i spotkań. Zajęcia plastyczne, makijaż artystyczny, spotkania z ZPiT „Rzgowianie" oraz ze Rzgowskim Chórem „Camerata". Nie zabrakło muzycznych inspiracji czy nauki gry na instrumentach. Wszystko w wykonaniu pracowników GOK w Rzgowie. Zapraszamy do odwiedzania nas na naszym profilu.

Warsztaty plastyczne: https://www.facebook.com/gokrzgow/videos/570195503625880/

100. rocznica urodzin Karola Wojtyły: https://www.facebook.com/gokrzgow/videos/733677337441051/

Warsztaty z makijażu teatralnego-charakteryzacji: https://www.youtube.com/watch?v=KChyMYqboaI&t=2s

"Na ludową nutkę": https://www.youtube.com/watch?v=rgPrbOYRflU

Warsztaty gitarowe: https://www.youtube.com/watch?v=uD9Hm9dh2Mw

Warsztaty plastyczne: https://www.facebook.com/gokrzgow/videos/2688706018079844/

Muzyczne inspiracje: https://www.youtube.com/watch?v=ILDOTzJZ5l4&t=223s

"Na ludową nutkę": https://www.youtube.com/watch?v=8VCETLLA47o

Gitara akustyczna dla początkujących: https://www.youtube.com/watch?v=WlnPF-RIGLk

Spotkanie ze Rzgowskim Chórem Camerata: https://www.facebook.com/gokrzgow/videos/2549622512018943/

Warsztaty taneczne: https://www.facebook.com/gokrzgow/videos/737878013685615/