KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

"Taniec jazzowy i akrobatyka"

 

24 września 2020r. w Gminnym Ośrodku Kultury odbędą się bezpłatne lekcje pokazowe nowych zajęć artystycznych "Taniec jazzowy i akrobatyka" . Zaplanowano dwa spotkania, w godzinach:

  • 16.30 - 17.25
  •  17.35 - 18.30 

w sali tanecznej GOK- u (Szkolna 7).

Zajęcia odbywać się będą od października, w trybie dwa razy w tygodniu, we wtorki i czwartki.

16.30-17.15 dla dzieci w wieku 7-11 lat,

17.30-18.25 dla młodzieży 12 lat i starsi.

Koszt zajęć:

23 zł za lekcję x ilość zajęć przypadających z harmonogramu na dany miesiąc-przy podpisaniu umowy semestralnej,

30 zł za lekcję x ilość zajęć przypadających z harmonogramu na dany miesiąc-bez umowy,

45 zł za pojedynczą lekcję.

TANIEC JAZZOWY- podczas zajęć kształtuje się nawyk prawidłowej postawy ciała, płynność i elegancja ruchu. Uczestnictwo w zajęciach ma ogromny wpływ na rozwój fizyczny i psychiczny dzieci i młodzieży. Taniec jazzowy rozwija wyobraźnię przestrzenną, wrażliwość artystyczną, wyrabia poczucie rytmu oraz zwiększa elastyczność i gibkość ciała. Przyczynia się do harmonijnego rozwoju, pomaga również w walce z nieśmiałością i w nawiązywaniu nowych przyjaźni, uczy pracy w grupie oraz pozytywnej dyscypliny. Zobacz video z naszych zajęć: https://www.youtube.com/watch?v=w_jyuLfiQiU#action=share

AKROBATYKA-widowiskowe elementy i triki- czyli akrobatyka dla dzieci młodzieży! Forma zajęć, jest bardzo atrakcyjna i zapewnia wszechstronny rozwój, który może być podstawą lub uzupełnieniem innych dyscyplin sportowych. Zobacz video z naszych zajęć:

https://www.youtube.com/watch?v=E2IfMWGtk38#action=share


ARTIA Akademia Artystyczna to ogólnopolska sieć szkół tańca, akrobatyki i musicalu-miejsce, gdzie spotyka się artystyczna pasja i sportowe zaangażowanie, młodość, entuzjazm i blisko trzydziestoletnie doświadczenie, gdzie spełniają się taneczne marzenia. Nasi adepci wychodzą zadowoleni z zajęć niezależnie, czy są to stawiające pierwsze kroki małe tancerki czy artyści zdobywający tytuły Mistrzów Europy i Świata. W ARTII łączymy aktywne spędzanie czasu z rozwijaniem pasji i talentu. Dzięki profesjonalnym instruktorom, uczestnicy zajęć mają możliwość pokazania swoich umiejętności na pokazach, spektaklach, turniejach i w programach telewizyjnych. Nasze zajęcia to najlepszy przykład połączenia przyjemnego z pożytecznym.

Zajęcia poprowadzi mgr MARTYNA MUSIOLIK

Od 2003 roku związana z zespołem tanecznym Miraż z Wodzisławia Śląskiego, od 2013 roku jako trener i choreograf w technikach modern i jazz. Jej choreografie wielokrotnie nagradzane były na zawodach krajowych i międzynarodowych. Pośród osiągnięć w zakresie pracy choreograficznej między innymi tytuły Mistrzów Polski Modern & Contemporary oraz Jazz Dance, a także II vice Mistrzów Świata Modern & Contemporary International Dance Organization. Absolwentka licencjackich i magisterskich Akademii Muzycznej w Łodzi na kierunku Choreografia pod okiem dr hab. Jacka Owczarka. W trakcie studiów zaangażowana  projekty takie jak: Wieczory Tańca kierunku Choreografia, interdyscyplinarny projekt Znaki Czasu w Filharmonii Łódzkiej we współpracy z Musikhochschule Lübeck oraz spektakle Mamma Mia! i West Side Story we współpracy z kierunkiem Musical na Akademii Muzycznej w Łodzi.