KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wakacje z Gminnym Ośrodkiem Kultury w Rzgowie czyli "Wakacyjne Inspiracje Artystyczne"

W sierpniu, Gminny Ośrodek Kultury w Rzgowie zaprasza na akcję letnią „WAKACYJNE INSPIRACJE ARTYSTYCZNE”. Od poniedziałku do piątku odbywać się będą zintegrowane zajęcia artystyczne czyli dla każdego coś miłego. Będą spotkania z piosenką, nauka tańca z elementami zumby, latino-solo czy tańca nowoczesnego. Nie zabraknie również spotkań o charakterze ludowym oraz ciekawych wycieczek. Nowością będą warsztaty teatralne połączone z prezentacją lalek i powstawaniem kukiełkowego spektaklu. W poniedziałki, czwartki i piątki wakacyjne spotkania rozpoczynać się będą „porankiem bajkowym. Ogłoszone też zostaną dwa wakacyjne konkursy: wokalny „Piosenki z wakacji” oraz plastyczny „Witaj lato”, których rozstrzygnięcie planujemy na koniec wakacji.

Do zapisów na akcję wakacyjną zapraszamy od dnia 15 czerwca.

42 214 13 12, kontakt@gok.rzgow.pl, sekretariat czynny w godz. 11 - 15

Uwagi: szczegóły, co do liczby osób oraz zasady bezpieczeństwa będą przekazywane przez osoby prowadzące zajęcia. Organizator zastrzega sobie prawo do zmian wynikających z aktualnej sytuacji epidemiologicznej.